Softverske firme iz Srbije na sastancima u okviru sajma u Istanbulu

Bez autora
Oct 09 2011

Agencija za strana ulaganja i promociju izvoza Republike Srbije (SIEPA) će za devet srpskih informatičkih kompanija organizovati direktne susrete sa potencijalnim partnerima u okviru sajma Cebit Evroazija u Istanbulu. SIEPA je saopštila da su se za učešće na sastancima do sada prijavile 124 kompanije iz devet zemalja, pri čemu je najviše prijavljenih iz Turske, Nemačke i Južne Koreje.Svaka kompanija učesnica ima priliku da izabere 26 kompanija sa čijim će se predstavnicima sresti na polučasovnim sastancima organizovanim u okviru takozvanog "biznis tu biznis" (business to business - B2B) događaja.

Softverske firme iz Srbije na sastancima u okviru sajma u IstanbuluAgencija za strana ulaganja i promociju izvoza Republike Srbije (SIEPA) će za devet srpskih informatičkih kompanija organizovati direktne susrete sa potencijalnim partnerima u okviru sajma Cebit Evroazija u Istanbulu.

SIEPA je saopštila da su se za učešće na sastancima do sada prijavile 124 kompanije iz devet zemalja, pri čemu je najviše prijavljenih iz Turske, Nemačke i Južne Koreje. Svaka kompanija učesnica ima priliku da izabere 26 kompanija sa čijim će se predstavnicima sresti na polučasovnim sastancima organizovanim u okviru takozvanog "biznis tu biznis" (business to business - B2B) događaja.

Ovo je osmi put u ovoj godini da SIEPA organizuje takve sastanke za domaće softverske kompanije, a ta praksa će biti nastavljena jer su prvi rezultati ohrabrujući.

Kupce i partnere na manifestaciji Cebit Evroazija, koja će biti održana od 6. do 9. oktobra u Istanbulu, potražiće srpske firme: Tehnikom kompjuters, Breza softver inženjering, Everest, Haj-tek inženjering centar, Megatrend, Dekod, Teso, Komdata i Iritel. Te kompanije će moći besplatno da posete sajam informacionih i komunikacionih tehnologija Cebit Evroazija, na kojem se ove godine očekuje više od 1.000 izlagača i oko 140.000 posetilaca.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik